GDPR – Информация об обработке персональных данных

Информация об обработке персональных данных для деловых партнеров и заказчиков

Компания KOVOP, spol. s r.o. (ООО «КОВОП»), Kněžpole 110, 687 12, регистрационный номер: 25553925, ИНН: CZ25553925 (далее – KOVOP), как управляющий персональными данными, настоящим информирует о способе и объеме обработки персональных данных с учетом Общего регламента ЕС о защите персональных данных (далее – GDPR).

Цель документа – предоставить вам информацию о том, какие персональные данные мы собираем, как с ними обращаемся, из каких источников мы их получаем, для каких целей мы их используем, кому мы можем их предоставить, и где вы можете получить информацию о ваших персональных данных, которые мы обрабатываем.

Какие персональные данные мы обрабатываем и как мы их получаем?

Мы обрабатываем персональные данные о наших деловых партнерах и заказчиках в следующем объеме:

  • идентификационные данные: имя и фамилия, регистрационный номер, номер плательщика НДС,
  • контактные данные: адрес проживания, почтовый адрес или другой контактный адрес, телефон, адрес электронной почты,
  • другие персональные данные: номер банковского счета, платежные данные и другие персональные данные, вытекающие из конкретного договора или закона.

Мы получаем персональные данные в первую очередь от вас, в частности, при заключении контракта и во время договорных отношений.

Как мы используем ваши персональные данные?

Мы собираем и обрабатываем ваши персональные данные только для определенной цели и используем их в основном для:

  • заключения и исполнения договора и оказания услуг,
  • общения с вами,
  • информирования об изменениях и новостях в предложении наших услуг (законный интерес),
  • выполнения юридического обязательства,
  • целей бухгалтерского и налогового учета,
  • ведения учета заказчиков.

Персональные данные для этих действий обрабатываются в объеме, необходимом для выполнения этих действий, и в течение времени, необходимого для достижения цели этих действий, или в течение периода, прямо предусмотренного нормативными правовыми актами. Затем персональные данные удаляются или анонимизируются.

Кому мы предоставляем ваши персональные данные?

Помимо нашей компании и ее сотрудников, персональные данные также могут обрабатываться другими обработчиками для обеспечения целей, описанных выше. В частности, обработчиками или получателями персональных данных являются:

  • «Minerva» Чешская Республика (провайдер и администратор информационной системы),
  • «Trumpf» (провайдер и администратор информационной системы),
  • налоговый консультант компании.

На основании законного запроса персональные данные могут быть переданы третьим лицам, которые имеют законное право требовать передачи соответствующих персональных данных.

Какими правами вы обладаете?

В связи с обработкой ваших персональных данных у вас есть:

  • право на ясную, прозрачную и понятную информацию о том, как мы используем ваши персональные данные и каковы ваши права (для этого также служит данный документ),
  • право на доступ к персональным данным и предоставление другой информации, связанной с их обработкой компанией KOVOP,
  • право исправлять неверные и неполные персональные данные,
  • право на удаление ваших персональных данных, главным образом, если (а) они больше не нужны для дальнейшей обработки; (b) вы отозвали свое согласие на их обработку; (c) вы правомерно возражали против их обработки; (d) они обрабатывались незаконно; или (e) они должны быть удалены в соответствии с нормативными правовыми актами,
  • право на ограничение обработки ваших персональных данных, если (а) вы оспариваете точность своих персональных данных – пока мы не проверим их точность; (b) обработка является противозаконной; (c) они нам больше не нужны, но вам нужны данные для осуществления ваших законных прав, или (d) вы возражаете против их обработки – пока мы не проверим, не превалируют ли наши законные причины над вашими интересами,
  • право возражать против обработки ваших персональных данных, если мы обрабатываем их (а) в целях прямого маркетинга или (b) в целях наших законных интересов,
  • право получать ваши персональные данные и передавать их другому поставщику услуг,
  • право в любой момент отозвать согласие на обработку персональных данных,
  • право подать жалобу в Управление по защите персональных данных.

Кому мы защищаем ваши персональные данные?

Чтобы обеспечить безопасность и конфиденциальность ваших персональных данных, что очень важно для нас, мы используем технические и организационные меры, в частности, для защиты от несанкционированного доступа к данным и их неправомерного использования, а также для обеспечения безопасности наших ИТ-систем. При необходимости мы используем шифрование для защиты ваших данных.

Нужна дополнительная помощь?

Если у вас есть вопросы относительно обработки ваших персональных данных или вам нужна другая помощь, пожалуйста, свяжитесь с ответственным лицом компании KOVOP в области защиты персональных данных по телефону: +420 773 759 211, в электронном виде по адресу info@kovop.cz, или письменно по адресу Kněžpole 110, 687 12.

 

cookie

Používáme cookies

Abychom vám usnadnili procházení stránek, nabídli přizpůsobený obsah nebo reklamu a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies, které sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Jejich nastavení upravíte odkazem "Nastavení cookies" a kdykoliv jej můžete změnit v patičce webu. Podrobnější informace najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a používání souborů cookies.

Souhlasíte s používáním cookies?

Ano, souhlasím Nesouhlasím Nastavení
close

Používáme cookies

Abychom vám usnadnili procházení stránek, nabídli přizpůsobený obsah nebo reklamu a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies, které sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Jejich nastavení upravíte odkazem "Nastavení cookies" a kdykoliv jej můžete změnit v patičce webu. Podrobnější informace najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a používání souborů cookies. Souhlasíte s používáním cookies?

Nezbytné (technické)

Tyto cookies pomáhají s tím, aby byly webové stránky použitelné. Poskytují základní funkce jako je navigace na stránce nebo změna rozlišení prohlížeče dle velikosti vašeho zařízení. Bez těchto souborů nemůže web správně fungovat. Používáme krátkodobé (session cookie) – vymažou se z vašeho počítače po zavření prohlížeče.

Preferenční (funkcionální)

Preferenční soubory cookie umožňují webové stránce zapamatovat si informace, které mění způsob, jakým se webová stránka chová nebo vypadá jako je váš preferovaný jazyk nebo region, ve kterém se nacházíte.

Statistické (výkonnostní)

Tyto soubory cookie pomáhají vlastníkům webových stránek porozumět tomu, jak návštěvníci interagují s webovými stránkami tím, že shromažďují a hlásí informace, často anonymně.

Reklamní

Reklamní soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků a jejich chování. Záměrem je zobrazovat reklamy, které jsou relevantní a poutavé pro jednotlivé uživatele, a proto jsou hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

close

Cookies

Tento web používá soubory cookie a z hlediska zákona se jedná o osobní údaje. Správcem těchto osobních údajů je KOVOP, spol. s r.o., Kněžpole 110, 68712 Bílovice, IČ: 25553925.

Další detailní informace o tom, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme osobní údaje (včetně cookies), se dozvíte v dokumentu Zásady ochrany osobních údajů, který najdete na našem webu.

Obecně o cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou používat webové stránky k mnoha účelům, např. k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií nebo analýze návštěvnosti, některé slouží k tomu, aby si webová stránka pamatovala vaše preference. Tyto soubory se ukládají do vašeho zařízení (např. do počítače, tabletu nebo mobilního telefonu). Každá webová stránka může do vašeho prohlížeče odesílat své vlastní soubory cookies pouze v případě, pokud to umožňuje nastavení vašeho prohlížeče.

Zákon stanoví, že můžeme na vašem zařízení ukládat soubory cookie, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz těchto stránek (viz sekce Nezbytné cookies), a to bez vašeho souhlasu, na základě tzv. oprávněného zájmu. Pro všechny ostatní typy souborů cookie potřebujeme váš souhlas, jehož plný text najdete zde, a který můžete kdykoliv odvolat pomocí tohoto formuláře.

Druhy cookies

Cookies se dělí podle účelu, k jakému jsou využívány a ta takto:

Nezbytné (technické)

Tyto cookies pomáhají s tím, aby byly webové stránky použitelné. Poskytují základní funkce jako je navigace na stránce nebo změna rozlišení prohlížeče dle velikosti vašeho zařízení. Bez těchto souborů nemůže web správně fungovat.

Tyto cookies lze blokovat (zakázat), ale část stránek se vám nemusí zobrazovat správně, některé části dokonce nemusí fungovat. Návody pro nejčastěji používané prohlížeče najdete zde:

Preferenční (funkcionální)

Preferenční soubory cookie umožňují webové stránce zapamatovat si informace, které mění způsob, jakým se webová stránka chová nebo vypadá jako je váš preferovaný jazyk nebo region, ve kterém se nacházíte.

Statistické (výkonnostní)

Tyto soubory cookie pomáhají vlastníkům webových stránek porozumět tomu, jak návštěvníci interagují s webovými stránkami tím, že shromažďují a hlásí informace, často anonymně.

Reklamní

Reklamní soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků a jejich chování. Záměrem je zobrazovat reklamy, které jsou relevantní a poutavé pro jednotlivé uživatele, a proto jsou hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Seznam cookies

Na našem webu využíváme jak naše vlastní cookies, tak cookies třetích stran, jejichž vlastní zásady zpracování uvádíme zde:

Vypracovala advokátní kancelář Petráš Rezek

close

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Identifikace správce: KOVOP, spol. s r.o., Kněžpole 110, 68712 Bílovice, IČ: 25553925.

V souladu s ustanoveními Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „Nařízení“) souhlasím tímto s tím, aby výše uvedená společnost (dále jen „správce“) zpracovávala mnou poskytnuté osobní údaje (dále jen osobní údaje), a to:

  • cookies

pro účely:

  • statistické(1) (např. doba vaší návštěvy našich stránek, nejčastěji používaná část webu apod.)
  • preferenční (např. identifikace prohlížeče, jazykové nastavení apod.)
  • marketingové a reklamní (např. personalizace reklamy, statistika vyhledávání apod.)
  • ostatní (jiné nezařazené technické účely)

Souhlas je možno nastavit pro všechny (tlačítko Ano, souhlasím) nebo pouze pro některé účely (zaškrtnutím příslušné části), případně je možné zamítnout vše (tlačítko Nesouhlasím).

Při udělení souhlasu smarketingovými a preferenčními cookies může docházet k profilování.

Poskytnutí údajů k účelům zpracování dle tohoto souhlasu je dobrovolné.

Beru na vědomí, že mám právo:

  • požadovat přístup k mým osobním údajům,
  • požadovat opravu či výmaz mých osobních údajů,
  • požadovat omezení zpracování,
  • vznést námitku proti zpracování,
  • na přenositelnost osobních údajů,
  • podat stížnost proti zpracování osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Byl/a jsem poučen/a, že mám v souladu s Nařízením právo kdykoliv odvolat svůj souhlas odvolat pomocí tohoto odkazu.

Veškeré informace včetně možnosti výkonu svých práv, způsobu odvolání souhlasu a doby uložení jednotlivých cookies najdete v dokumentech Cookies a Zásady ochrany osobních údajů, které najdete na našem webu.

(1) Zpracování statistických cookies je naším oprávněným zájmem. Zaškrtnutím příslušné části zde můžete uplatnit námitku proti tomuto zpracování a zastavit jejich zpracování.